Hei!

Ville bare fortelle at vi er en gjeng karer i 20-årene som har trykket sangen “Finnjerven” til vårt bryst. Det begynte med at undertegnede fant singelen på et loppemarked, og begynte å spille den på fester. Siden har den spredd seg som pollen, og mottagelsen rundt omkring er alltid fylt av begeistring. Det hele kulminerte muligens i fjor, da vi var 60 ungdommer fra Westerdals Reklameskole som danset jenka etter Finnjernevn på Egertorget i Oslo, til inntekt for Kirkens Bymisjon.

Jeg må innrømme at låten har blitt digitalisert, for at vi skal kunne bruke den i cd-spillere, og siden den ligger på pcen min, har jeg sett at flere brukere av fildelingsprogrammer i polen og andre
østeuropeiske land har lastet den ned fra min maskin. Håper du ikke synes dette er for frimodig av oss. Kollegaen min som heter Finn har fått tilnavnet Jerven p.g.a sitt engasjement rundt låten. Så nå har Finnjerven uansett fått både en renessanse og evig liv!

Vi takker deg for at du komponerte og mangfoldiggjorde en særdeles stemningsfull og trivelig låt som samtidig gir oss et snev av melankoli og ettertanke!

Vennlig Hilsen Hans Magne Ekre
(på vegne av MANGE andre)
Olav Moen:
Hei!
Takker for ei fantastisk helg
med mye god musikk.